29 вересня 2022 12:38

Бруну про Роналду, який викинув капітанську пов'язку: "Не треба розводити мильну оперу навколо нього. Не забувайте, це найкращий бомбардир збірних в історії"

Бруну Фернандеш висловився про поведінку Кріштіану Роналду після гри Ліги націй.



Португалія програла Іспанії на своєму полі (0:1) і не вийшла у плей-офф Ліги націй, пропустивши суперника на 1-е місце у групі. Форвард «Манчестер Юнайтед», який відіграв усі 90 хвилин, після фінального свистка викинув капітанську пов'язку.

«Кріштіану гаразд. Його мета – допомагати збірній, він завжди це робив. Тож не варто роздмухувати це і вигадувати якісь історії. Кріштіану з нами, він тут, щоб допомагати, і він продовжить приносити користь команді.


Кріштіану - форвард, він хоче забивати голи. Розчарування – це нормально, він був розчарований, як і решта. Не треба розводити мильну оперу навколо Кріштіана. Він зробив те, що мав. Голи прийдуть. Трапляються різні періоди.

Коли до Роналда повернуться голи, він буде спокійнішим і продовжуватиме забивати за збірну. Не забувайте, що це найкращий бомбардир збірних в історії», – сказав півзахисник «Манчестер Юнайтед».