28 вересня 2022 23:25

Галтьє про ЗМІ: "Коли справа стосується ПСЖ, склянка завжди наполовину порожня. Ми не повинні дозволити критиці придушити нас"

Крістоф Гальтьє висловився про роботу у «ПСЖ».

«Я перебуваю у положенні, коли за командою стежать у всьому світі. Потрібно бути якомога природнішим у повсякденному спілкуванні з гравцями, стежачи за тим, щоб усе, що говориться, залишалося якомога конфіденційнішим, бо згодом все перебільшується.


І в рамках цього висвітлення у засобах масової інформації я помічаю, що коли справа стосується «ПСЖ», склянка завжди наполовину порожня, вона ніколи не буває наполовину повна. Ми також повинні бути дуже обережними і не дозволяти критиці придушити себе.

Я, щиро кажучи, думаю, що ми добре розпочали сезон. Гравці багато посміхаються через результати, але вірно і зворотне! Гравці посміхаються, тому у нас такі добрі результати!


Згуртованість команди дуже важлива, і ми маємо бажання робити щось разом. Дуже важливий аспект – коли гравці приїжджають сюди, до тренувального центру, вони по-справжньому раді прийти на роботу, зустрітися один з одним, розмовляти та ділитися чимось новим щодня.


Чи є якийсь особливий рецепт? Ні, я дуже природний, я дуже відвертий із гравцями, дуже прямолінійний», – сказав головний тренер «ПСЖ» в інтерв'ю клубному каналу.