28 вересня 2022 17:22

"Він просто помахав рукою, щоб забути все це як страшний сон". Джерело назвало причину звільнення Калиниченка з посади наставника "Левадії" через 10 днів після призначення

Ведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський розповів про причину звільнення Максима Калініченка з посади головного тренера "Левадії" через 10 днів після призначення.

– Я спілкувався зі своїми естонськими джерелами. Отже, там склалася така ситуація. Там "Левадія" та "Флора" - це як "Динамо" та "Шахтар". В останні роки "Флора" була кращою, але "Левадія" виграла минулий чемпіонат, а в цьому провалилася. Зараз вона не може наздогнати "Флору" і навряд чи скотиться на 3 місце. З цих причин президент клубу вирішив покласти кінець епопеї із сербськими тренерами ноунеймами та запросити Калініченка. Перед ним стояло просте завдання - розібратися, подивитися, з ким далі йти і кого відсіяти.


Що трапилося? Коли кістяк команди із ветеранів розуміє, що хтось із них може піти, їм це не дуже подобається. Головною помилкою Максима в цій ситуації було те, що він прийшов один. Калініченко сподівався на добрі стосунки зі спортивним директором, який колись грав із ним у "Спартаку". У підсумку у першому ж матчі "Левадія" програла з рахунком 2:3. Президент клубу на емоціях позбавив майже гравців місячної зарплати. Потім була розмова із тренером. І на тлі всієї цієї біполярочки президента, який не розуміє, чого він насправді хоче, Калиниченко вирішив, що йому не потрібна ця іміджева шкода і просто помахав рукою, щоб забути це все як страшний сон.


Фото - FootBoom