28 вересня 2022 13:53

"Петраков закінчився, а іншого поки не видно". Несенюк жорстко відреагував на невдачу України у Лізі націй

Голова Департаменту Динамо з роботи зі ЗМІ Микола Несенюк після матчу збірної України із Шотландією (0:0) негативно оцінив роботу Олександра Петракова на чолі національної команди.


Несенюк зазначив, що завжди симпатизував Петракову, але як тренер він для нього закінчився після конфлікту з Малиновським.

«У цій справі не мало значення хто має рацію – тренер чи футболіст. Я досі цього не знаю і це не має значення. Значення має те, що тренер не наполіг на своєму і зробив це не з власної волі.

Ця помилка коштувала Петракову головного – авторитету у команді. Оскільки футболісти знають, що тренер вирішує не все, він уже не є авторитетом для них».

Також Несенюк вважає, що після цього інциденту команда грає практично без тренера. Результатом некерованості став невихід збірної на чемпіонат світу та невдалий результат із Шотландією, який не дозволив пробитися до елітного дивізіону Ліги націй.

Несенюк не виключає, що Петраков може залишитись у збірній, але перспектив у команди під його керівництвом не бачить.

«Петраков може навіть залишитися, бо, здається, всіх влаштовує. А нам доведеться й надалі сподіватися на удачу, вболіваючи за команду України. Більше сподіватися нема на кого.

Тому що тренер Петраков закінчився, а когось іншого, хто мав би відповідні здібності та авторитет серед гравців, поки що не видно. Одне радує – володарів «Золотого м'яча» серед кандидатів точно не буде!» – написав Несенюк у «Facebook».