27 вересня 2022 11:23

Араухо про операцію: "Мова не про вибір одного чи іншого, а про здоров'я. Я люблю свою країну"

Рональд Араухо пояснив, чому погодився на операцію, незважаючи на ризик пропустити ЧС-2022.


«Я хочу прояснити причини, з яких я ухвалив це рішення. Хочу уникнути спекуляцій.


Я люблю свою країну і я люблю свою команду. Після консультацій з кількома фахівцями було вирішено, що операція буде найкращим варіантом. Тут йдеться не про вибір одного чи іншого, а про здоров'я та повернення до 100-відсоткової готовності якнайшвидше.


Зараз настає дуже складний час, і я хочу скористатися можливістю, щоб подякувати всім за підтримку. Завдяки вірі та наполегливій праці я намагатимусь зробити все, щоб повернутися до кращої форми якнайшвидше», – написав захисник «Барселони» та збірної Уругваю.


Нагадаємо, футболіст отримав травму у товариському матчі збірних Уругваю та Ірану (0:1). У нього було виявлено відривний перелом у правому стегні – це відрив частинок кістки у місці прикріплення м'язового сухожилля.


Араухо вибирав між операцією та консервативним лікуванням. На другому варіанті наполягала збірна Уругваю, оскільки він дозволив би гравцеві відновитись від травми до ЧС-2022.


Незважаючи на це, Рональд погодився на операцію, оскільки хотів подбати про свою кар'єру у довгостроковій перспективі. Тепер він пропустить близько трьох місяців і, найімовірніше, не зіграє на чемпіонаті світу.