26 вересня 2022 19:37

Мессі — про перспективи збірної Аргентини на ЧС-2022: "Будемо бороится з будь-яким суперником"

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі розповів про провал своєї національної команди на минулому чемпіонаті світу 2018, а також висловився про перспективи на майбутній турнір у Катарі.

«Груповий етап – це завжди складно. На минулому чемпіонаті світу було багато розмов, що у нас прохідна група вже думали про те, з ким ми можемо зустрітися далі, і в результаті вийшло не так, як ми очікували. Ми зіграли першу зустріч внічию, програли Хорватії і насилу вийшли до 1/8 фіналу. Цього року у нас дуже складний гурт, ми це розуміємо. Дуже важливо почати з перемоги у першій грі, тому що три очки дають вам душевний спокій та дозволяють дивитися на наступну по-іншому.

Аргентина готова зустрітися з будь-ким. Зрозуміло, що треба робити в кожній грі, тренерський штаб дуже добре готується до зустрічей, які ми гратимемо, незалежно від суперника. Останнім часом ми граємо краще, з більшою легкістю, більше розуміння один з одним, тому що давно граємо разом. І мета полягає в тому, щоб продовжувати йти цим шляхом, спробувати виступити краще на Кубку світу. Ми знаємо, що турнір дуже складний, коли дрібні помилки можуть призвести до вильоту зі змагання. Але у нас національна команда, готова до змагань, і ми боротимемося з будь-яким суперником", - цитує слова Мессі портал Ole.