26 вересня 2022 19:03
2

Точно не Ребров: джерело сказало, хто працюватиме зі збірною України у наступному відбірному циклі

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів про те, кого бачить на посаді головного тренера національної збірної України після завершення Ліги націй.

Завтра збірна України завершить виступи у Лізі націй домашнім матчем проти шотландців. Для виходу в елітний дивізіон турніру підопічні Олександра Петракова потребують перемоги.


Сьогодні на передматчевій прес-конференції наставник нашої збірної розповів, що не веде переговорів із УАФ щодо продовження свого контракту. Петраков заявив, що уболівальники дізнаються про його майбутнє на посаді команди після завтрашньої зустрічі.


Спортивний журналіст Ігор Циганик прокоментував можливі кандидатури на посаду головного тренера збірної України на відбірковий цикл Євро-2024, який розпочнеться у березні наступного року.

«Був варіант, що Ребров міг очолити збірну України, він уже був близьким до цієї посади. Але Ребров залишив півроку контракту з Аль-Айном. Вже намагалися домовлятися з керівництвом цього клубу, але їм гроші нецікаві.


Найближчими півроку на Реброва розраховувати не можна. Він може очолити збірну не раніше травня, коли закінчиться його контракт. Якщо завтра Петраков виграє та виведе команду до вищого дивізіону Ліги націй – то з ним мають продовжити контракт на рік», – сказав Циганик.


Циганик зазначив, що якщо Петраков не виведе збірну України до найвищого дивізіону Ліги націй, новим наставником команди може стати Мирон Маркевич, Віктор Скрипник чи Юрій Вернидуб.

Нормальний тренер для збірної Петраков!!!! І молодих підтягує і старі грають, баланс по складу тримає, як на мене. На даному етапі збірна показує свій рівень. ІМХО Ображеного Маркевича поставлять!? Знаю, що прихильеиків він має багато але....
Маркевича втулят.
Пусть бы оставался Петраков. Как по мне лига В это наш максимум и если сборная сможет оставаться в ней, то это будет очень не плохой результат.