26 вересня 2022 16:29

Смерть королеви у всьому провина: директор "Шахтаря" розповів про складності організації матчу з "Динамо" у Лондоні, який у підсумку пройде у Варшаві чи Львові

Раніше повідомлялося, що матч сьомого туру української Прем'єр-ліги між Шахтарем та Динамо може відбутися у Лондоні на Олімпійському стадіоні, який є домашньою ареною місцевого Вест Хема.


Комерційний директор донецького клубу Дмитро Кириленко розповів в інтерв'ю прес-службі «гірників», з яких причин проведення поєдинку у Великій Британії виявилося неможливим.

«На жаль, після тривалих переговорів ухвалили рішення не проводити цей матч у столиці Великобританії. Ми дістали згоду всіх учасників цього заходу – нашого суперника, УПЛ, УАФ. Після цього почали вести переговори із стадіоном Вест Хема

На жаль, потім сталася трагічна подія, яка паралізувала всю Велику Британію – смерть королеви Єлизавети. На два тижні процес було зупинено», – сказав Кириленко.


Кириленко також додав, що донецький клуб вів переговори з Челсі щодо проведення матчу з Динамо на домашньому стадіоні лондонського клубу "Стемфорд Брідж". Проте організувати зустріч протягом короткого терміну виявилося складно, і гірники відмовилися від цієї ідеї.


Комерційний директор Шахтаря зазначив, що на даний момент розглядаються два потенційні міста для проведення поєдинку з Динамо – Варшава та Львів.


Матч другого кола між суперниками, в якому кияни прийматимуть донеччан, може таки відбутися в Лондоні за умови, що керівництво столичного клубу виявить таку ініціативу.


Нагадаємо, що Шахтар приймає своїх суперників із Ліги чемпіонів у Варшаві. При цьому деякі домашні поєдинки донеччан та киян у рамках УПЛ відбуваються у Львові. рамках котрого состоится матч Шахтер – Динамо – 15 октября.