25 вересня 2022 21:24
1

"Ти токсична. Хочеш керувати моїм життям і зараз?" Ікарді показав, що Ванда пише йому після розлучення, і освідчився їй у коханні

Відносини між Мауро Ікарді та Вандою Нарою залишаються невизначеними.


Через три дні після того, як Ванда оголосила про розлучення, футболіст, який виступає за «Галатасарай» на правах оренди, виклав у сторіс свіжі скріншоти листування з Нарою.


Ікарді показав, що Ванда все одно пише йому. «Ти самотня. Або кажеш, що самотня, але ти токсична», – написав Мауро, розмістивши перший скріншот чату з жінкою.


В інший сторіс аргентинець показав, як Ванда запитує у нього в листуванні, де він був і чому вирішив піти гуляти, а не залишитися з дитиною. Форвард відповідає досить роздратовано, що ні пояснювати, оскільки це Ванда його покинула.

Потім Ікарді іронічно додає: "Тепер ти хочеш керувати моїм життям, навіть коли ми розлучилися?" «Бо ти брехун – і одружений, і неодружений», – відповіла Ванда Нара. "Ми однакові!" – написав Ікарді.


Ти не хочеш мені нічого сказати? Добре, дуже шкода», – пише Ванда. "Як ти токсична!" – відповів Ікарді. Проте вже за 10 хвилин футболіст опублікував скріншот відеодзвінка з Вандою, який він підписав таким текстом: «Я люблю тебе, Токсі».


Через деякий час Ікарді видалив ці сторіс.

ебать, вам самим не противно, шо вы это опубликовали у себя на сайте?