25 вересня 2022 15:17

Захисник "Челсі" Чалоба хоче змінити клуб у січні

Захисник "Челсі" Трево Чалоба хоче змінити клуб у січні 2023 року. Як стверджує журналіст Фабриціо Романо в Twitter, футболіст збирався піти в оренду з лондонського клубу минулого літа, оскільки хоче регулярно виходити на поле. Ним цікавилися "Інтер", "Мілан" та "РБ Лейпциг". Особливо сильною була зацікавленість у гравці з боку "Інтера".


"Челсі" вів переговори з цими клубами, але, незважаючи на підписання центрального захисника Веслі Фофана з "Лестера", вирішив зберегти Трево в команді і не відпустив його в оренду. Чалоба хоче бути важливим гравцем у команді, за яку виступає, а зараз він практично не грає за "Челсі". Захисник уже зараз веде переговори з клубами, які зацікавлені у його підписанні.

Велика ймовірність, що Чалоба залишить "Челсі" взимку, якщо його становище в клубі не зміниться. Поки що невідомо, чи це буде повноцінний трансфер. На даний момент Трево ні з ким не домовився.

Нагадаємо, цього сезону 21-річний футболіст зіграв за "Челсі" в одному матчі – повністю провів гру 4-го туру АПЛ проти "Лестера" (2:1).