25 вересня 2022 10:49

"Хто має нести відповідальність за цю ганьбу?": вірменське ЗМІ шоковане жахом у матчі зі збірною України

Фото - ua.depositphotos.com


Збірна Вірменії зазнала від України найбільшої домашньої поразки за рік (0:5). Вірменська преса здебільшого вирішила обійти стороною аналіз самої гри, задовольняючись лише сухим залишком – потенційним вильотом із Ліги У.


Голи за збірну України забивали Олександр Тимчик, Олександр Зубков, Данило Ігнатенко та двічі відзначився Артем Довбик.

Журналіст вірменського порталу Football365 обрушив свій гнів на головного тренера Вірменії Хоакіна Капарроса, який ніяк не відреагував на повне домінування українців на полі під час гри:

«Активність вірменської команди дуже швидко згасла. Капарос не розумів, як переламати гру. Ми були беззубі, не було жодних зобов'язань перед гравцями, ніякої волі, можливо, жодного бажання. Це була жахлива гра, і хто має відповідати за цю ганьбу?».

Також оглядач додав, що вірменські футболісти продемонстрували настільки низький рівень гри, що вболівальники від нудьги занурили стадіон у повну тишу.

«Наша команда грала в настільки поганий футбол, що навіть уболівальники, що зібралися на трибунах, не знімали масок, тому голос Петракова розносився по всіх околицях стадіону. Байдужість Капаросса перед цим матчем окупилася. Він абсолютно нічого не знає про футболістів своєї команди».

Після п'яти турів Вірменія та Ірландія боротимуться між собою за право залишитись у Лізі В. Їх матч пройде 27 вересня. Збірна України зіграє 27 вересня проти Шотландії за шанс піднятися до Ліги А.