25 вересня 2022 09:42

Чемпіон світу-1998 - про Мбаппе: "Він стомлює мене"

52-річний екс-півзахисник збірної Франції Еммануель Петі випустив критичні стріли на адресу 23-річного форварда. Чемпіону світу 1998 року та чемпіону Європи-2000 не сподобалася поведінка зіркового нападника, який у розташуванні збірної країни багато говорить в інтерв'ю про свій клуб — паризький «ПСЖ».


«Він дуже добре знає слова, які використовує, їхній вплив і те, для кого вони призначені, — це Крістоф Галтьє. Як проблеми у «ПСЖ» заважають «синім»? Наступного разу, коли буде прес-конференція «ПСЖ», ми поставимо йому запитання про збірну Франції, подивимося, чи він відповість. З того часу, як він перейшов до «ПСЖ», він робив кроки розвитку зі швидкістю світла, але нехай говорить про клубні проблеми зі своїм тренером, а не з пресою!

У «ПСЖ» ми хочемо спокою на полі та за лаштунками. З початку сезону все було бездоганно, і завжди одні й ті самі люди приходять, щоб влаштувати безладдя! Нехай перестане говорити у ЗМІ про те, чого він хоче! Нехай він скаже це своєму тренеру, просто у вічі. Хочу, що він перестав брати мікрофон збірної Франції, щоб говорити про свої проблеми у «ПСЖ». Він стомлює мене!», — заявив Петі.

У неділю, 25 вересня, на збірну Франції чекає матч 6-го туру Ліги націй із командою Данії. Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.