24 вересня 2022 12:45

Спортивний менеджер "Віборга": "Ми отримали неймовірну фінансову пропозицію від "Динамо" по Лонвейку"

Джеспер Фредберг, спортивний менеджер футбольного клубу "Віборг", в якому ще нещодавно грав новачок "Динамо" Джастін Лонвейк, прокоментував перехід останнього і поділився враженнями про кар'єрний шлях півзахисника.


"Коли ми підписали Джастіна з ФК «Утрехт», він був неперевіреним гравцем, який не зіграв багато матчів на старшому рівні, але ми бачили великий потенціал, і планували, щоб він розвивався з нами. Ми вважаємо, що нам це вдалося, і Джастін був професіоналом не лише для «Віборга», але й для всієї Суперліги 3F. Нам, звичайно, прикро втрачати справді талановитого гравця, але в той же час ми пишаємося тим, що розвиваємо гравців, на яких дивляться великі клуби.


Не планувалося, що нам доведеться продавати після того, як наше трансферне вікно закриється, але ми завжди вели хороший діалог з Джастіном про його продаж, коли з'являлася хороша можливість і для нього, і для VFF. У цьому випадку Джастін побачив у цьому гарну можливість, якою він мав велике бажання скористатися. У той же час ми самі вважаємо, що фінансово ми отримали надзвичайну пропозицію, і тому ми вирішили продати Джастіна з негайним ефектом. Ми усвідомлювали, що колись продаж відбудеться.

Джастін залишив фантастичний слід у "Віборгу", і ми бажаємо йому всього найкращого в майбутньому", — сказав Фредберг.


Фото - ФК "Динамо" Київ