22 вересня 2022 10:39

"Збірну України було не впізнати": огляд шотландської преси після поразки команди Петракова

У рамках перенесеного першого туру Ліги націй збірній України не вдалося належним чином провести закінчення матчу у грі з Шотландією (0:3), що в свою чергу дуже втішило шотландську пресу.


Підопічні Петракова провели дуже неоднозначний матч із шотландцями на фоні великих кадрових втрат. FanDay.net знався на тому, як цю гру оцінили колеги журналісти з Шотландії.


The Scottish Sun


Нульовий рахунок був не найгіршим результатом у цій грі Ліги націй із Україною. Але три сенсаційні голи за 16 напружених хвилин принесли бажані три очки.

Football Scotland


Шотландія зробила майже невпізнанне видовище після свого жахливого виступу у стику відбору чемпіонату світу, коли програла Україні. Як не дивно, Україну теж не впізнати. Команда зіграла гірше, ніж ми звикли бачити.


Шотландія грала краще, створювала більше гольових моментів і повністю заслужила перемогу.


Ми були кращими і в першому таймі, завдавши вісім ударів проти чотирьох в українців у перші 45 хвилин.

Але якщо Шотландія була гарною в першому таймі, то після перерви ми стали ще кращими.


Шотландія має фантастичний капітан! Коли країні потрібний герой, Джон МакГінн майже завжди ним стає.


Шотландія розгромила Україну у другому таймі, коли здавалося, що супернику вдасться вистояти. Але Макгінн блискуче завершив атаку і започаткував розгром.

Він подавав приклад іншим гравцям без Енді Робертсона, і, можливо, його вже можна називати великим шотландським футболістом.


Scotsman


Нещастя і, можливо, серйозна несправедливість загрожували втрутитися в один момент. Але це не дозволив зробити Джон МакГінн – капітан цієї ночі замість травмованого Енді Робертсона.

МакГінн чудово справлявся з Валерієм Бондарем, який став лиходієм вечора в очах вболівальників господарів поля.


Після трьох забитих голів можна запитати себе – чому Шотландія не змогла зробити це ж 1 червня, коли на кін був поставлений Кубок світу? Але команда Кларка не могла виграти того вечора в України, оскільки команда Петракова була заряджена потужною справою на тлі війни у своїй країні.


Фото - УАФ