21 вересня 2022 17:55

Тренера "Арсеналу" Артету розкритикували за рішення випустити на поле 15-річного гравця

Головного тренера «Арсеналу» Мікеля Артету розкритикували за рішення випустити на поле 15-річного футболіста Ітана Нванері наприкінці матчу з «Брентфордом» (перемога «канонірів» з рахунком 3:0), який став наймолодшим дебютантом в історії англійської Прем'єр. Негативну думку про цю подію висловив колишній захисник «Челсі», а нині футбольний експерт Джейсон Канді.


«Вибачте, але я думаю, що це дуже погане рішення… бо це стосується Артети. Вся справа в Артеті. Я думаю, що це самовдоволення: «Я менеджер, який грав із наймолодшим гравцем в історії Прем'єр-ліги, це був я».


Коли я побачив хлопця на лаві запасних, я подумав, що це чудово. Перший раз я опинився на лаві запасних у 17 років, тож подумав, який блискучий досвід для пацана. Але коли він розігрівся, а потім вийшов на поле, я подумав: "Це безглуздо". У мене немає жодних претензій до хлопця, а лише до Артети.


З того, що я читав і чув про нього [Нванері], він збирається стати суперзіркою. Але те, що він з'явився на полі у 15 років, ніяк не допоможе його кар'єрі. Він маленький хлопчик, а з дітьми треба бути обережним. Як щодо того, щоб відповідати за підлітка? Я думаю, що це безвідповідально, правда", - сказав Канді в ефірі talкSPORT.