20 вересня 2022 23:27

Бенітес про Поттера в "Челсі": "Це інша вагова категорія, тепер не можна 6 місяців грати у хороший футбол і нічого не вигравати. Сподіваюся, він впорається"

Рафаель Бенітес висловився про призначення Грема Поттера у «Челсі».



Поттер змінив на посаді головного тренера Томаса Тухеля, якого лондонський клуб звільнив 7 вересня.


«Він зробив чудову роботу [в «Брайтоні»]. Коли в тебе є хороші ідеї і тобі дають час, ти можеш їх втілити, так що довкілля було для нього сприятливим.

Але я завжди наводжу як приклад «Хетафе» [в Ла Лізі]. У комфортній зоні дуже багато таких команд, як «Хетафе». Яка різниця, чи фінішуєш ти 10-м чи 11-м? Ніякий. Можливо, у тебе не буде проблем, якщо ти займеш місце від 8-го до 15-го.

Ти можеш грати в тому стилі, в якому захочеш, якщо ви програєте, це не матиме значення, тому що має наступну гру.


Тепер він відчує тиск [у «Челсі»]. Сподіваюся, він упорається, бо він мені дуже подобається. Але він має перемагати. Тепер не можна грати у хороший футбол упродовж шести місяців і нічого не вигравати.


Він має бути у першій четвірці, він має боротися за трофеї. Це інша вагова категорія. Вболівальники будуть вимогливими. Потрібно перемагати, треба конкурувати з "Манчестер Сіті", "Ліверпулем", "Манчестер Юнайтед", "Арсеналом" та "Тоттенхемом".

До нього будуть більш вимогливі. Він має знання, чи може він [добитися успіху в «Челсі»?] Подивимося в майбутньому», – сказав колишній головний тренер «Ліверпуля» в інтерв'ю Sky Sports.