20 вересня 2022 14:28

Поліція заарештувала екс-футболістку ПСЖ у справі про організацію побиття її одноклубниці

Колишню футболістку «ПСЖ» Амінату Діалло було взято під варту минулої п'ятниці, 16 вересня. Їй пред'явлено звинувачення у справі про планування та навмисний напад на її колишню одноклубницю Хейру Хамрауї. Про це повідомляє New York Times. За даними джерела, Діалло тимчасово перебуває у в'язниці до подальшого продовження справи.


Інцидент стався торік. Чоловіки в масках із металевими прутами напали на Хамрауї біля її будинку та побили її. Повідомлялося, що Діалло організувала цей напад для того, щоб зайняти місце одноклубниці у складі. Пізніше колишній захисник «Барселони» Ерік Абідаль зізнався, що мав сексуальний зв'язок із Хамрауї. Це змусило його дружину Хайєт подати на розлучення.


Прокурори заявили, що троє чоловіків були на місці події, а четвертий зізнався, що вдарив Хамрауї. Усі четверо, як йдеться у заяві прокурора, звинувачували Діалло в організації нападу на її наказ, і вони стверджували, що змова була спробою зайняти місце Хамрауї в «ПСЖ».

Напад на Хамрауї послідував за вечерею минулого листопада у престижному ресторані у парку на околиці Парижа. Діалло запропонувала Хамрауї підвезти її додому, але після того, як вона підкинула третю одноклубницю додому, їхню подорож було перервано, коли двоє чоловіків з'явилися перед клубною машиною, на якій їхала Діалло, відчинили пасажирські двері та витягли Хамрауї. Потім один із чоловіків почав бити Хамрауї металевим прутом, зосередивши увагу на її ногах, залишивши на ній порізи та синці. Діалло повідомила поліцію, що під час нападу її притиснув до керма інший чоловік.