10 вересня 2022 16:10
1

"Боснія справді гратиме проти Росії? Тут точно щось смердить": іменитий тренер засудив продажність футбольних чиновників

Боснійський тренер Вахід Халілходжич щиро не розуміє, як місцева футбольна Асоціація дала згоду на проведення товариського матчу проти країни-агресора – Росії.


"Боснія і Герцеговина справді гратиме проти Росії? Ну хіба УЄФА та ФІФА не проти цього. За цим ховається щось більше, тут точно щось смердить. Не знаю…

У той час, коли весь світ засуджує Росію за те, що відбувається в Україні, надходить звістка, що ми зіграємо з ними товариський матч. Я справді здивований і не знаю, що ще сказати наразі. Це нас нікуди не приведе. Іноді у мене виникає враження, що окремі особи в Боснії роблять все, щоб зруйнувати її за всяку ціну. І в економічному, і в спортивному плані", – резюмував Халілходжич в інтерв'ю Reprezentacija.

Нагадаємо, боснійці підтвердили, що проведуть товариський матч з окупантами 19 листопада у Санкт-Петербурзі. За інформацією ЗМІ, футбольна асоціація гостей отримає від росіян "донат" у розмірі 200 тисяч євро, але низка зірок команди збирається бойкотувати гру.