8 вересня 2022 23:29
2

Жорже ЖЕЗУШ: "Гравці "Динамо" вже до 10-ї хвилини зробили 8 фолів, а голкіпер почав тягнути час на 25-й хвилині. Не знаю, як в Україні, але футболісти не повинні так поводитися"

Післяматчева прес-конференція головного тререра "Фенербахче" Жорже Жезуса після перемоги над "Динамо".

"Якщо говорити про те, що "Динамо" робило в першому таймі, то вони використовували тактичні фоли. Їхні гравці вже до 10-ї хвилини здійснили 8 порушень правил, а голкіпер почав тягнути час на 25-й хвилині. Для того, щоб зосередитися на грі у футбол, такого не повинно бути. Не знаю, чи відбувається таке в Україні, але футболісти не повинні так поводитися. Моя команда боролася до кінця, щоб перемогти. Гравці застосовували свої тактичні та технічні прийоми в міру своїх можливостей.

"Я дуже поважаю Луческу. Вiн має велике ім'я, але я б порадив йому подивитися на статистику матчу та кількість фолів з боку його гравців. "Динамо" постійно намагалося зупинити гравців "Фенеобахче" за рахунок порушень правил, особливо в перші півгодини. А їхній воротар постійно лежав на газоні і тягнув час. Як я вже казав, я поважаю Луческу та його думку, але в мене є своя".


"Я не говорив з ним і навіть не бачив його. Я можу зрозуміти, для чого його команда грала так агресивно. Вони вибрали таку стратегію, щоб зупинити нас. Для них це був найкращий спосіб. У кожного тренера свої стратегії. За весь матч" Динамо" зробило понад 20 фолів. Нам доводилося пристосовуватися до цього, щоб знайти баланс у грі. У першому таймі у суперника не було моментів біля наших воріт. Вони захищалися протягом усього матчу. Це нормально, тому що ми змушували їх оборонятися" .

"Сьогодні ми показали, що є такою ж сильною командою, як і "Динамо", чиї гравці вже багато років грають разом. Я протистояв їм у чотирьох матчах і знаю якість організації їхньої оборони. Мої гравці добре відреагували на різкість суперника. Стандартні положення були вирішальними", - наводить слова Жезуса офіційний сайт "Фенербахче"..

мабуть, Жезус інший матч дивився, або закемарив по дідусячи: Статистика матча
Фенербахче Динамо

19 Нарушения правил 16
5 Жёлтые карточки 3
как то так............
От і подивився би статистику, а потім розказував......шулупут