8 вересня 2022 22:48

"Чорноморець" переглядає чемпіона Європи з України: "моряки" натякнули на можливий трансфер

Центрбек ФК Рух Максим Білий може продовжити кар'єру в Чорноморці. 32-річний футболіст прибув до команди Романа Григорчука.


Чорноморець у своєму Telegram-каналі повідомив, що Білий перебуває на перегляді. Рішення щодо футболіста буде ухвалено до 19:36 завтрашнього дня. Дедлайна було обрано не випадково, оскільки він збігається з роком заснування клубу.


Команда Романа Григорчука готується до найближчого поєдинку чемпіонату проти "Шахтаря" у Львові.


За свою кар'єру гравець пограв у Зорі, Хайдуку, Анжі, ФК Маріуполь та ФК Рух, кольори якого захищає з 2020 року. За львівську команду провів 45 матчів, у яких відзначився одним асистом. У складі збірної України U-19 ставав чемпіоном Європи на турнірі, який у 2009 році проходив у Донецьку та Маріуполі.


Додамо, що сьогодні Чорноморець оголосив про трансфер атакуючого півзахисника Зіги Бадібанга, останнім клубом якого був Анагеннісі, який виступає у другій лізі чемпіонату Греції.


У разі успішного перегляду, Білий зможе дебютувати у новій команді вже цієї суботи. Матч четвертого туру УПЛ між Чорноморцем та Шахтарем відбудеться 10 вересня на «Арені Львів».


Фото - ФК «Рух»