4 вересня 2022 11:10

Владислав КАБАЄВ: "Динамо" - це бренд та гранд, ми повинні вигравати кожен матч"

Півзахисник «Динамо» Владислав Кабаєв у інтерв’ю «FootballHub» поділився своїми враженнями після дебюту за київську команду.


– Владе, з дебютом тебе за «Динамо», одразу ж в матчі проти колишньої команди. Розкажи про свої емоції.

– Дякую за привітання. Я розмовляв із Луческу вчора, в нас був діалог. Минуло лише 3 дні як я в «Динамо» і зіграв проти свого колишнього клубу. Я дуже радий, що зіграв за такий клуб, але є негатив. «Динамо» – це бренд і гранд, ми повинні кожен матч вигравати. Отже, дебют дуже сильно змазався. Я вважаю, що нам ці 3 очки були важливіші, ніж «Зорі».


– Розкажи про якісь настанови від Луческу. Були якісь особливі діалоги?

– Особливих не було. Повторюся, «Динамо» – це гранд, нехай всі підлаштовуються під нас, а ми граємо в свою гру. Так, ми десь пройшлися стандартами, я щось підказав про «Зорю», але так нічого не казав. Всі знають, як «Зоря» грає, в який агресивний та швидкий футбол. Ми знали, як вони будуть грати, але деякі помилки в простих ситуаціях… Багато не забили, у мене було 2-3 моменти, а вони забили все. Є над чим працювати.


– Як ти можеш оцінити свій перший поєдинок?

– Звісно, 3 дні мало, але зараз робити якусь знижку… Мені вже 27 років, тут про довгу адаптацію мови не йде. Я багатьох хлопців знав, зараз мене дуже добре прийняли і хочу якнайшвидше влитися у колектив. Я обіцяю, що голи прийдуть і я буду все для цього робити. Команда мені в цьому допоможе, я навіть не сумніваюся.