3 вересня 2022 15:41

Патрік ВАН ЛЕУВЕН: "Сьогодні за нас грало багато футболістів з академії "Динамо". Вони технічні гравці, які розуміють футбол"

Прес-конференція головного тренера "Зорі" Патріка ван Леувена після матчу з "Динамо".


- Готувалися до того, щоби показувати наш футбол. Були моменти коли ми його показували. Реалізували свої моменти та могли забивати ще більше. Особливо на перших та останніх хвилинах першого тайму. Працюватимемо над цим. Ми небагато володіли м'ячем, але добре діяли в обороні. Хочу зробити комплімент моїй команді, що грала до кінця.

- Чи все "Зорі" вдалося виконати з установки на гру?


- Хотіли більше показувати свій футбол, але не виходило. Планували більше володіти м'ячем. Ми маємо багато молодих футболістів, які мало грали. Для них це велика мотивація.

- Чи задоволені комплектацією команди? Які завдання ставляться перед "Зорею" на цей сезон?


– У нас молода команда. Хочемо запросити досвідчених гравців. Час ще є. Молоді гравці навчаються на своїх помилках, але ми хочемо, щоб вони навчалися у досвідчених гравців. Завдання на сезон? Ми добре розпочали сезон, але попереду ще багато матчів. Ще будуть помилки та неприємні результати. Але завдяки цьому ми зростатимемо як команда.

- Вас вразила гра Бражка?

- Сьогодні за нас грало багато футболістів із академії "Динамо". Я радий за всіх них. Вони технічні гравці, які розуміють футбол. Бражко - один із наймолодших у нашій команді. З першого моменту, коли він прийшов до нас, він дуже добре себе показує. Він слухає всіх. Не лише тренера, а й інших футболістів. Це допоможе йому на полі. Попереду у нього довга кар'єра.


- Він уже може грати у Прем'єр-лізі?

- Ну, ви бачили, що він забив гол і зробив це дуже добре.