2 вересня 2022 08:19

Степан ЩЕРБАЧОВ: "Більше не будемо допускати подвійні трансляції матчів. Права належать "1+1", і це треба поважати"

Керівник управління спортивних проєктів «1+1 media» Степан Щербачов сказав, що більше не буде паралельних трансляцій матчів Setanta Sports та на ресурсах «1+1».


«Можу лише сказати, що як транслятор ми не будемо допускати такі ситуації. І не тому, що ми проти. Ми за, підтримуємо те, щоб якомога більше людей дивилися, але не бачимо ніякого сенсу створювати два продакшени. В умовах війни це зайва витрата коштів. Права належать нам, і це потрібно поважати. Ми залюбки знімемо і дистриб'ютуємо матч, віддамо фрагменти для створення різноманітних програм, щоб якомога більше людей подивилося все, що пов'язано з «Металістом».

Але надалі таких ситуацій, ми вважаємо, не буде. Ми є транслятором, є наші партнери, є наші договірні стосунки, які мають довготривалу історію. Ми поважаємо наших партнерів, і тому створюємо для них цю роботу, інвестуємо в це свої кошти, свої зусилля, свою команду і свою техніку заради того, щоб в Україні під час війни, наголошую - під час війни, бо це дуже важливо, кожна людина могла це подивитись», - сказав Щербачов.

Матч «Металіст» - «Інгулець» одночасно показували Setanta Sports та УНІАН.