1 вересня 2022 22:52

Легіонер "Вереса" залишив рівненський клуб, не зігравши жодного матчу

Півзахисник "Вереса" Владислав Крейда офіційно залишив рівненський клуб. Нагадаємо, права на 22-річного футболіста належать естонській "Флорі".


У січні цього року естонець підписав орендну угоду з "червоно-чорними" терміном на рік, але через початок повномасштабної російської агресії проти України так і не зіграв за рівнян жодного офіційного матчу.

"Клуб серйозно розраховував на Влада до війни, і якби не ця ситуація – я впевнений, що гравець збірної Естонії продемонстрував би свої найкращі якості. Наразі так склалося, що і сам футболіст мав певні сумніви щодо повернення до України, і команда станом тепер уже укомплектована.

Новий футболіст без проходження зборів навряд чи зміг би швидко влитися в колектив. Ми дякуємо Владиславу та його представникам за розуміння ситуації та за те, що нам вдалося досягти компромісу з усіх юридичних питань у зв'язку з війною. Хочеться побажати успіху Крейді і, можливо, до нових зустрічей, ніколи не кажи ніколи, – розповів радник президента клубу Сергій Коваль.


Фото - ФК "Верес"