30 серпня 2022 16:08

Суперник "Динамо" у Лізі Європи бездарно програв та отримав на горіхи від власного тренера

Суперник київського Динамо на груповому етапі Ліги чемпіонів, стамбульський Фенербахче у виїзному поєдинку 4-го туру чемпіонату Туреччини програв Коньяспору (0:1), пише zbirna.com.


Команди закінчували поєдинок у неповних складах – на 22-й хвилині було видалено за неспортивну поведінку еквадорський форвард Фенера Енер Валенсія, а на початку 2-го тайму за грубу гру другу жовту картку відхопив захисник Коньї Аділь Демірбаг.


Вирішальний м'яч у зустрічі забив на 66-й хвилині форвард Мухаммет Дамір, чим підбив підсумок досить рівного протистояння. Однак наставник «жовтих канарок» Жорже Жезус був страшенно невдоволений грою своїх підопічних.


«Це був перший матч з того часу, як я в клубі, коли команда не змогла реалізувати те, що я від неї хотів. Ми не показали гарну гру. Червона картка, яку отримав Валенсія, дезорганізувала. Проте у першому таймі ми не пропустили.


Але й після перерви ми не продемонстрували жодної організації та динаміки у нападі. Це спричинило поразку. Гра мені не сподобалася – ми мали діяти краще.


Проте я не думаю, що сьогоднішній поєдинок показав наші реальні можливості. Це – не наш реальний рівень. Наш справжній рівень, якраз попередні матчі цього сезону. Я знаю це і вірю у своїх гравців», – сказав наставник Фенербахче.


Нагадаємо, перший поєдинок київського Динамо з Фенербахче у груповому раунді Ліги Європи відбудеться у Стамбулі 8 вересня.