29 серпня 2022 15:04

"Інгулець" врятувався від поразки у матчі з "Металістом"

У поєдинку другого туру чемпіонату України харківський Металіст і петрівський Інгулець зіграли внічию, пише zbirna.com.


На минулому тижні Металіст доволі несподівано здолав Рух (2:1), тоді як Інгулець в обласному дербі поступився Олександрії (1:2). Тепер же обидві команди вперше в сезоні зіграли внічию.

У дебюті зустрічі Коркішко реалізував пенальті та вивів харків’ян уперед. Проте у другому таймі Інгулець додав, і Клименко вдався розкішний дальній удар від стійки.

Наприкінці зустрічі Ченбай після флангового прострілу ледь не відправив м’яч у власні ворота — петрівців виручила поперечина. У додатковий час Підлепенець у ближньому бою не зміг переграти голкіпера Інгульця. Тож у підсумку команди не виявили переможця.

УПЛ. 2-й тур
Металіст — Інгулець — 1:1 (1:0)

Голи: Коркішко (6, пенальті) — Клименко (60, Запорожець).

Металіст: Рибка, Романюк, Федорів, Мизюк, Каплієнко, Ралюченко, Підлепенець, Танковський (Чідомере, 89), Панасенко (Багачанський, 68), Картушов (Книш, 79), Коркішко (Прядун, 60).

Інгулець: Паламарчук, Нагієв, Ковальов, Ченбай, Саків (Резепов, 90+2), Кучеренко (Коробенко, 46), Одарюк (Козак, 46), Запорожець, Клименко, В. Блізніченко (Смоляков, 75), Сітало (Марусич, 70).

Попереджені: Коркішко (38), Романюк (70) — Кучеренко (5), Саків (31), Паламарчук (41), Лавриненко (80, не на полі), Запорожець (88).