28 серпня 2022 09:08

Турецька преса: "Наш головний тренер ще до жеребкування сказав, що хоче "Динамо"

Турецька преса задоволена групою, в якій опинився Фенербахче в результаті жеребкування групового раунду Ліги Європи, пише zbirna.com.


Київське Динамо за підсумками жеребкування групового етапу Ліги Європи опинилося у групі В, де побореться з Ренном, Фенербахче та АЕКом Ларнака.

На результати жеребкування відреагувало авторитетне турецьке видання Fanatik: «Це чудова група для Фенербахче. З кошиків 1 і 4 випали суперники нижче за середніх.

Темп, який демонструє Ренн, може здаватися неприємним. Особливо щодо наявності у них швидких і потужних вінгерів. Однак зараз команда не в оптимальній формі, тому не можна сказати, що вони є найскладнішими суперниками у групі. У цьому протистоянні важливе значення матиме аналіз супротивника, який зробить Жезус.

За таких варіантів, як Манчестер Юнайтед, Арсенал, Рома чи Лаціо, потрапляння на київське Динамо, яке не грає на своєму полі, також дуже цінне. Кияни до того ж втратили Вербича порівняно із відбірковим матчем Ліги чемпіонів проти Фенербахче. І вони наразі не зможуть зміцнити склад. Наш головний тренер ще до жеребкування сказав, що хоче Динамо.

Луческу вже вдалося скористатися нестабільною грою Фенербахче у другому матчі відбору ЛЧ. Немає сумнівів, що цього разу Жорже Жезус буде розумнішим. Особливо виходячи з того, що в обох іграх з Динамо ми виглядали краще.

АЕК Ларнака поступився у кваліфікації ЛЧ Мідтьюлланду за пенальті, не програвши у відбіркових матчах, хоча склад у них не надто вражаючий. У кваліфікації Ліги Європи вони знову без поразок пройшли Дніпро-1 та Партизан. Незважаючи на те, що чемпіонат Кіпру ще не розпочався, вони досягли дуже хороших результатів. Наприклад, АЕКу вдалося забити м'ячі у всіх виїзних матчах і жодного разу не програти. Підсумок – жереб дуже добрий, але недооцінювати суперників не можна».