25 серпня 2022 08:41

"Шахтар" восени подолає 8-10 тисяч кілометрів у поїздках на матчі Прем'єр-ліги та домашні ігри Ліги чемпіонів. Зустріч із "Динамо" може пройти за кордоном

Фото - ua.depositphotos.com


Директор «Шахтаря» з маркетингу Дмитро Кириленко розповів про функціонування клубу.


– Базування клубу буде у Варшаві?

– Тільки для команди. Розташування клубу залишається у Києві. Немає причин, з яких я теж мушу їхати.

Але команда — гравці, тренери, медперсонал — перебуватиме у Варшаві та їздитиме в Україну на матчі чемпіонату, а потім назад на матчі Ліги чемпіонів. Але як я кажу – клуб, офіс та інші люди залишаються у Києві.

– Безперервні подорожі із Варшави до України на матчі УПЛ будуть величезною логістичною проблемою.

– Це правда. Приймаючи рішення, ми підрахували, скільки кілометрів доведеться подолати команді з вересня по листопад. Це приблизно 8-10 тисяч кілометрів. І це без урахування майбутніх виїзних матчів Ліги чемпіонів. Ми враховували лише поїздки на матчі Ліги чемпіонів у Варшаві та матчі чемпіонату.

Ми зіграємо усі матчі української ліги в Україні. Тому ми постійно пересуватимемось між Варшавою та Львовом, Києвом чи іншими містами України.

– Тобто, не обговорюється тема ігор УПЛ в Польщі? А «Динамо», яке грало єврокубки у Лодзі та скоро виступатиме у Кракові?

– Це єдина така можливість. Ми можемо грати матчі УПЛ за межами України, але лише з іншими учасниками єврокубків, такими як «Динамо» чи «Дніпро-1».

Так що так, таке питання стоїть. Ще не вирішено, де гратимемо з «Динамо», але можливо, що гра пройде за межами України, – сказав Кириленко.