24 серпня 2022 10:08

"Найбільшим потрясінням для "Бенфіки" стала травма Рамуша": огляд португальської преси після матчу з "Динамо"

Лісабонська Бенфіка у матчі-відповіді плей-офф відбору на стадіоні «Ештадіу да Луш» впевнено обіграла київське Динамо з рахунком 3:0 і вийшла в груповий етап турніру.


Редакція Fanday обрала найцікавіші моменти із реакції португальської преси на перемогу Бенфіки над Динамо.


Видання MaisFutebol відзначило повну перевагу Лісабонської команди на біло-синіми і виокремило страшне зіткнення гравців Бенфіки на початку другого тайму.


«Київське Динамо не виправдало вимог, але слабкість також пояснюється контекстом самої України. Треба пам'ятати обмеження Динамо, команди, яка під час гри намагалася абстрагуватися від військового конфлікту в країні, але протистояння з Бенфікою було настільки крихким, що найбільшим потрясінням для португальської команди стало зіткнення між Рафою Сілвою та Гонсалом Рамушем на початку другого тайму».


Інше авторитетне видання Record назвало головні компоненти успішної гри Бенфіки.

«Бенфіка грає в живий та гострий футбол, якого давно не було видно, з чітко визначеним стилем, в якому переважає максимальне задушення суперника, а потім виникає колективний та індивідуальний клас».

А ось Abola відзначила фінансову вигоду виходу португальської команди до групового етапу Ліги чемпіонів.

«Після перемоги у першому матчі (2:0) у вівторок Бенфіка підтвердила вихід у груповий етап Ліги чемпіонів, обігравши київське Динамо з рахунком 3:0 на стадіоні «Ештадіу да Луш» в останній грі перед виходом до Ліги мільйонерів. Синонім припливу коштів у розмірі 38 мільйонів євро для червоних».


Динамо продовжить єврокубковий сезон у груповому етапі Ліги Європи. Своїх суперників київська команда дізнається 26 серпня.