16 серпня 2022 22:36

"Ми знаємо, чого досягло "Динамо". Одноклубник Яремчука назвав перевагу киян над "Бенфікою"

Фото - ua.depositphotos.com


Півзахисник Бенфіки Жоау Маріу перед матчами плей-офф відбору Ліги чемпіонів оцінив готовність своєї команди, а також наголосив на сильній стороні Динамо.


Незабаром підопічні Мірчі Луческу втретє за календарний рік зустрінуться з португальською Бенфікою. Жоау Маріу напередодні матчу визнав, що цей поєдинок буде складним для його команди.

“Це буде дуже складна гра. Ми добре знаємо суперника, ми зустрічалися з ними минулого року, і ця команда заслуговує на нашу повагу. Вони дуже добре організовані. Ми знаємо, чого вони досягли в ЛЧ. Ми намагатимемося увійти в гру з перших хвилин і нав'язати їм свою гру".

Під час групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2021/22 Жоау відіграв обидва матчі проти Динамо (0:0 та 2:0), віддавши в одному з них асист на Романа Яремчука.

Маріу назвав головні переваги Бенфіки – якісна передсезонна підготовка та мотивація потрапити до групової стадії Ліги чемпіонів.

"Ми знаходимося на дуже ранній стадії сезону та провели чудову підготовку до його старту. Можливо, у тій чи іншій грі наша свіжість не була найкращою, але мотивація, яку ми маємо на завтрашню гру, долає все".

Також португалець наголосив і на ключовій перевагі Динамо – свіжість.

"Ми чудово розуміємо, що вони можуть бути свіжішими, бо не грають у чемпіонаті, але це зовсім не виправдання. Ми готові та впевнені у собі", – цитує Маріу Ojogo.

Маріу перейшов у Бенфіку влітку минулого року як вільний агент з Інтера. Минулого сезону він провів 45 матчів у складі португальського клубу, в яких забив чотири голи та віддав сім результативних передач.

Нагадаємо, Динамо зіграє проти Бенфіки в рамках плей-офф відбору Ліги чемпіонів завтра, 17 серпня та 23 серпня. Обидві гри розпочнуться о 22:00 за київським часом.