16 серпня 2022 20:30

Наставник "Бенфіки" розхвалив "Динамо" напередодні матчу та готує козир із "Шахтаря"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Бенфіки Рогер Шмідт поділився очікуваннями від першого матчу плей-офф Ліги чемпіонів проти Динамо.


"Динамо – гнучка команда, яка вміє все: високо пресингувати та глибоко захищатися. Вони застосують всі козирі проти нас. Динамо добре зіграло з Фенербахче та Штурмом. Київські футболісти довели, що мають клас, що перебувають у хорошій формі, що ментально стійкі. Звичайно, слабкі місця також є, але Динамо може їх замаскувати. Очікую інтенсивного матчу.

Це Ліга чемпіонів, тому обидві команди будуть максимально мотивовані. Для нас це протистояння дуже важливе, адже ми хочемо грати в Лізі чемпіонів. Потрібно довести, що ми гідні цього турніру. Я старався підвести команду до плей-офф у найкращих кондиціях. Ми детально вивчили Динамо і поважаємо суперника, але сконцентруємося на своїй грі.

Давід Нерес відновився та готовий грати. Готовий на 100%. Це важливий футболіст, він допоможе нам завтра. Нерес – майстер гри один в один. Такі гравці нам знадобляться. Добре, що ми розпочинаємо в гостях. Матч-відповідь вдома – солідна перевага", – сказав на передматчевій пресконференції Рогер Шмідт.

Поєдинок Динамо – Бенфіка відбудеться 17 серпня о 22:00 за київським часом в польській Лодзі. Матч-відповідь – 23 серпня. Переможець вийде у груповий турнір ЛЧ, а команда, що програє, продовжить євросезон у Лізі Європи.