13 серпня 2022 11:54

СБУ зібрала підбірку нових "лайфхаків", які рашисти використовують заради втечі додому

СБУ зібрала підбірку нових "лайфхаків", які рашисти використовують заради втечі додому.


Серед них:


- «включить васю»;
- зламати руку, зіскочивши п’яним з танку;
- самостріл на марші.


Останнім часом перехоплення СБУ свідчать, що окупанти деморалізовані та вважають війну в Україні справжнім пеклом. У частини з них переважають думки: як втекти додому. І вони, не приховуючи, обговорюють це з родичами.


Так мати ділиться із сином «афганським» дідовим рецептом, як симулювати психічний розлад: «Иди в медпункт, говори, что меня сильно болит голова, давит там на уши, мне кажется, что со мной кто-то разговаривает, я ночью просыпаюсь, и ...натягивать каску на глаза, понял?.. Дайте мне какую-нибудь таблетку, мне плохо, у меня сильно болит голова, короче, чтоб ты, типа, включал васю».


А ось іншому «герою» друг запропонував безболісно зламати руку: «Нажрись и с танка пизд#нись. Главное, чтобы шею не сломал. Прямо руками вперед… Прыгай, как щучкой в воду. Главное, бля#ь, обе не сломай…».

Та найбільш «винахідливими» виявилися контрактники елітної «краснознаменной» 39-ї окремої мотострілкової бригади. Вони просто на марші прострілювали один одному м’які частини тіла, щоб не було наслідків для здоров’я.


До слова, це не допомогло їм повернутися додому. Їх підлікували і знову відправили у підрозділ. Натомість їхньому командиру довелося перед командуванням пояснювати такі «доблесні» і прицільні поранення своїх підлеглих.

Ми підтримуємо будь-яке скорочення армії окупантів. І все ж СБУ нагадує про ще один не травматичний спосіб втекти з війни: зателефонувати на гарячу телефонну лінію 2402, можна здатися в полон та зберегти своє життя і, зрештою, повернутись додому.