13 серпня 2022 09:37

Конте заявив, що Лукаку має потенціал заграти в АПЛ

Наставник "Тоттенхема" Антоніо Конте висловив думку про перспективи форварда Ромелу Лукаку в АПЛ.

Нагадаємо, що влітку 2022 року "Челсі", який володіє правами на контракт бельгійського гравця, ухвалив рішення віддати його в оренду "Інтеру". 2021 року сині купили Лукаку у "нерадзуррі" за € 113 млн.

"Ромелу протягом двох років у Мілані був королем. Вболівальники дали йому багато пристрасті, а я думаю, що він той хлопець, якому це потрібне. З цієї причини, я вважаю, він хотів повернутися до «Інтеру», але, безумовно, ця угода була гарною для "Челсі".


Ми говоримо про футболіста, який перейшов до "Челсі" і зараз перебуває в оренді у "Інтера" на сезон, але має потенціал заграти в англійській Прем'єр-лізі. Я дуже добре пам'ятаю, коли він почав дуже добре виступати минулого сезону, і всі ЗМІ писали, що Лукаку дійсно сильний. Можуть трапитися різні речі, які похитнуть упевненість.


Я точно знаю, що він розчарований, бо хотів знову показати себе в Англії. Але він має час. Тепер йому потрібно грати за велику команду в Італії, спробувати знову здобути впевненість у собі, але ми говоримо про справді значущий і хороший нападник», — наводить слова Конте Sky Sports.