12 серпня 2022 23:02

В УАФ отримали узгоджений військовими, правоохоронними органами, Мінмолодьспорту та місцевою владою протокол безпеки проведення чемпіонату

Президент УАФ Андрій Павелко у своєму Facebook повідомив про протокол безпеки проведення чемпіонату України.

"Сьогодні взяв участь у двох дуже важливих зустрічах щодо підготовки старту чемпіонату України сезону 2022/23. У Будинку футболу мав можливість поспілкуватися з учасниками Конференції ПФЛ під керівництвом президента організації Олександра Каденка.

А пізніше під головуванням виконавчого директора УПЛ Євгена Дикого та разом із представниками клубів Прем'єр-ліги обговорили майбутній старт чемпіонату УПЛ. І для УАФ, і для керівництва Прем'єр-ліги та ПФЛ головним питанням підготовки до старту змагань є безпека всіх учасників.


Цього ж дня ми отримали узгоджений військовими, правоохоронними органами, Мінмолодьспорту та місцевою владою протокол безпеки проведення чемпіонату, який стане першим в історії турніром в умовах повномасштабної війни.


Зі свого боку, УАФ готова підтримати цього непростого часу клуби на матчах УПЛ, ПФЛ, жіночих команд та U-19 і взяти на себе фінансування арбітражу, а також застосування на поєдинках УПЛ технології VAR".