11 серпня 2022 16:09

Керівники УАФ та Прем'єр-ліги обговорили з представниками клубів підготовку до старту чемпіонату

У Будинку футболу з ініціативи президента УАФ Андрія Павелка відбулася робоча зустріч із представниками клубів української Прем’єр-ліги. В обговоренні ключових питань підготовки до старту чемпіонату України також узяли участь виконавчий директор УПЛ Євген Дикий та перші віце-президенти УАФ Анатолій Демяненко, Олексій Михайличенко, Олег Протасов, Алан Плієв і Вадим Костюченко.


Учасники зустрічі, серед іншого, обговорили питання погодження протоколу безпеки проведення змагань, який перебуває на затвердженні Міністерства оборони України, правоохоронних органів і місцевої влади регіонів, де планується грати матчі турніру. Також керівники УАФ, УПЛ і представники клубів приділили увагу питанню створення єдиного телепулу.

Як зазначив Андрій Павелко, безпека проведення змагань — пріоритет номер один: «Адже йдеться не тільки про поєдинки УПЛ, а й про матчі чемпіонату ПФЛ, жіночих клубних команд і U-19». Також, за словами Андрія Павелка, триває пошук можливостей для підтримки клубів у цей складний час, зокрема, у фінансуванні арбітражу. «Важлива умова успішного старту першого в історії футболу чемпіонату в умовах війни й подолання всіх перешкод на цьому шляху — це єдність і взаємопідтримка клубів-учасників. Адже в усіх нас спільна мета — перемога України й відродження українського футболу!» — наголосив очільник УАФ.

Фото - УАФ