10 серпня 2022 17:18

Блогер: "Сидорчук став заручником стереотипу настільки, що навіть після хороших ігор отримує переважно негатив"

Блогер Михайло Смоловий поділився у своєму телеграмі аналізом єдиноборств у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів "Штурм" - "Динамо".


- Сидорчук став заручником стереотипу настільки, що навіть після хороших ігор отримує переважно негатив.


Я хоч і сам вболівальник Динамо, але інколи своїх же не розумію. Деякий період тому навіть Френкі хвилю здіймав, що в нас ніхто ні за кого не заступається. Немає єдності та відчуття плеча, щось таке. Мовляв уявіть, що у 80-ті, когось би копнули, а авторитети змовчали? Або чи хтось гамселив киян з Лужним на полі в 90-ті? Саркарія міг навіть пряму червону отримувати за фол на Кості: 10 см могли відділяти його від дуже серйозної травми. Капітан поліз штовхатися, але все одно не вгодив. Команда перед овертаймом завелася емоційно, а сам Вівчаренко за 5 хвилин забив. От і думай, зрада то чи перемога.

Впродовж матчу Сидорчук нагримав ледь не кожному, і було за що: отримав навіть Буя. Регулярно, коли починалася метушня показував: переводьте на інший фланг, не створюйте скупчення. Декілька разів навіть власними передачами приклад давав. Звісно, без помилок ні в кого не обійшлося, але роль капітана атмосферно зіграна добре. Так буває не кожного разу. І давайте не забувати, що мова НЕ про умовного Каземіро!

Сергій став лідером команди за кількістю виграних єдиноборств (21):
- виграв 7 з 9 (78% в захисті
- виграв 6 з 7 (86%) в повітрі
- виграв 7 з 13 (54%) в атаці, зокрема здійснив 6 (!) вдалих обведень з 8 (75%)

Сидорчук зіграв найбільш інтенсивний матч з найменшим для себе браком в нинішній кваліфікації - лише 20% його дій були невдалими.

Лідером за кількістю дуелей в захисті став...Циганков (12). Що найдивніше, то виграв 8 з них (75%).

В атаці тривладдя, бо одразу троє мають по 15 єдиноборств:
- Шапаренко переміг в 7 (47%)
- Циганков виграв 5 (33%)
- Шепелев переміг в 4 (27%)

Знову нехороше про Артема: програв усі 10 з 10. Не виграв на чужій половині жодного і Ванат (0/4), проте на власній (3/5).

Динамо вдвічі переважало Штурм у володінні (66.03%|33.97%), а поступилося лише 4 відбираннями (102:106). Інтенсивність більш динамічної команди не без проблем (7 допущених контратак), але витримали.