10 серпня 2022 16:54

Бензема: "Перемога в матчі за Суперкубок УЄФА стане чудовим початком сезону"

Нападаючий мадридського Реала Карім Бензема поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок УЄФА із франкфуртським Айнтрахтом.


Поєдинок відбудеться у середу, 10 серпня, на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі (Фінляндія) та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

"Шлях, який ми проклали сюди, був непростим - нам доводилося боротися у кожному матчі. Але те, чого ми досягли, - це мрія. Матч дуже відповідальний, але ми готові та зробимо все можливе, щоб повернути цей трофей на Бернабеу.

Ми хочемо виграти фінал. Коли виступаєш за Реал, не може бути іншої мети. Щоб здобути право на участь у цьому матчі, потрібно виграти Лігу чемпіонів. Це складне завдання. Ми його виконали. Тепер потрібно просто продовжити цей переможний шлях.

Минулий сезон був чудовим. У нас дивовижна команда, ми провели прекрасну передсезонку. Тепер слід виграти цей фінал. Перемога стане чудовим початком сезону. Останні тижні тренувань були дуже напруженими, але вони допомогли нам приїхати сюди у гарній формі. Ми сильні не лише фізично, а й психологічно. Це дуже важливо", - наводить слова Бензема офіційний сайт УЄФА.