10 серпня 2022 10:43

Зустріч з Яремчуком уже за тиждень: відомі дати та час матчів "Динамо" з "Бенфікою"

Підопічні Мірчі Луческу пройшли дві стадії кваліфікації Ліги чемпіонів і отримали право зіграти в плей-офф раунді за вихід до групового етапу найпрестижнішого єврокубкового турніру.


У третьому кваліфікаційному раунді "Динамо" обіграло австрійський Штурм (3:1 за сумою двох матчів). Наступним суперником киян буде португальська Бенфіка, яка на попередній стадії була сильнішою за Мідтьюлланда. Команда українця Романа Яремчука пройшла данців, обігравши їх із сумарним рахунком 7:2.


Перший матч плей-офф раунду за вихід до групового турніру Ліги чемпіонів між Динамо та Бенфікою відбудеться у середу, 17 серпня, у польському Лодзі на стадіоні ЛКС та розпочнеться о 21:00 за київським часом.


Поєдинок буде формально домашнім для киян, які змушені приймати своїх суперників щодо єврокубків за межами України через війну в нашій країні.


Матч-відповідь пройде у вівторок, 23 серпня, у Лісабоні на «Ештадіу да Луш» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.


Український та португальський гранди зустрічалися у минулому розіграші Ліги чемпіонів на груповій стадії. Матч у Києві закінчився нульовою нічиєю, а лісабонський поєдинок виграла Бенфіка (2:0).