9 серпня 2022 10:16

Форвард "Ворскли": "Якщо ситуація в Україні погіршиться, я замовлю таксі, проїду чотири кілометри до Словаччини, перетну кордон і візьму перший літак до Бразилії"

Форвард "Ворскли" Марлісон розповів про своє відчуття виступів в Україні під час війни і подальші дії, якщо ситуація погіршиться.


"Я знаю, що переживає країна, конфлікт ще не закінчився. Я б не приїхав сюди, щоб ризикувати своїм життям. Звичайно, це трохи страшно, але я тут місяць і досі не я не бачив нічого, що могло б змусити вас хвилюватися", - цитує гравця uol.com.br.

В той же час бразилець уже склав план втечі, якщо ситуація погіршиться, щоб не переживати відчуття, які вже довелось пережити на початку війни, тікаючи від неї в евакуаційному поїзді.

"Я залишив попередження керівникам "Ворскли": якщо у нас будуть якісь новини, що тут є загроза нападу, я замовлю таксі, проїду чотири кілометри до Словаччини, перетну кордон і звідти візьму перший літак до Бразилії", - резюмував він.

Нагадаємо, що Марлісон до кінця сезону 2022-2023 на правах оренди гратиме за "Ворсклу". Права на гравця належать клубу "Фігейренсе". До початку війни 24-річний форвард виступав у "Металісті 1925, за який у п’ятнадцяти поєдинках п’ять разів вражав ворота опонентів.