5 серпня 2022 23:14

Даріо СРНА: "Не впевнений, що буде правильно поставити мене головним тренером "Шахтаря"

Директор з футболу «Шахтаря» Даріо Срна в інтерв'ю Tribuna.com сказав, що поки не готовий стати головним тренером «Шахтаря».


«Я завжди бажаю добра «Шахтарю». Якщо поставити мене головним тренером, то я не впевнений, що це буде правильним рішенням. Я вірю в себе, але сам знаю, що не готовий до цього. Я настільки люблю «Шахтар», що не піду проти нього. От і все.

Сьогодні є тренери, які дадуть «Шахтарю» більше, принесуть більше користі, ніж я. Я на своєму місці - щодня росту і навчаюсь. Звісно, неможливо завжди приймати правильні рішення. Але найважливіше, щоб із цих неправильних рішень я зробив висновки. На щастя, біля мене є грамотні люди, такі як президент та генеральний директор Сергій Палкін. З ними я можу лише рости. Я люблю вчитися та люблю визнавати свої помилки.

А займаюся всім, де я можу допомогти «Шахтарю». «Шахтар» – це моя сім'я. Я тут уже 20 років. За останні 4 місяці займався будь-яким питанням, яке може принести користь «Шахтарю» та Україні.

Наприклад, у нас залишилася академія у Києві. Я відразу зробив усе що міг і привіз 100 із чимось дітей до Спліту. Це наше майбутнє. Ми не хочемо, щоб діти проходили через війну. Це лишає серйозні наслідки. Ми допомагаємо де можемо і скільки можемо.

Потім приїхали 45 дітей із Чернігова та 50 з Ірпеня. Вони всі у Спліті, у нас там академія. Під час війни ти можеш побачити багато чого і хто який. Я сказав першого дня, і це всі знають, що я з «Шахтарем» назавжди. Це вже питання не контракту та грошей. Це просто ось тут (показує на серце)», - сказав Срна.