25 липня 2022 18:11

Роналду записав дітей до лісабонської школи на тлі чуток про можливий перехід у португальський гранд

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду може змінити клубну прописку у літнє трансферне вікно.


Послугами 37-річного футболіста цікавляться клуби з усього світу. Спочатку найбільш шансів на підписання Роналду мали Баварія та Челсі, проте вони згодом відмовилися.

Судячи з інформації закордонних ЗМІ, головним кандидатом на трансфер португальця є мадридський Атлетико, уболівальники якого не хочуть бачити Кріштіану у своєму клубі. Ще одним варіантом для Роналду є повернення до рідної країни - Португалії, де їм цікавиться Спортинг.

Як повідомляє Correio da Manha, нападник записав своїх дітей до школи в Лісабоні, чим натякнув на своє можливе повернення до Португалії.

Варто зазначити, що Спортинг може запропонувати Роналду виступ у Лізі чемпіонів, а також прихільність та підтримку фанатів. Директор Спортингу впевнений, що клуб може підписати гравця, проте для цього йому потрібно зменшити запити щодо заробітної плати.

Діючий контракт португальця з Манчестер Юнайтед спливає влітку наступного року. Минулого сезону Роналду провів 39 матчів у всіх турнірах за англійський клуб, у яких забив 24 голи та виконав три гольові передачі.