23 липня 2022 14:06

"Я думаю, що він тупий". Стерненко пояснив перехід Ракицького в російський "Зеніт"

Блогер та громадський діяч Сергій Стерненко в інтерв'ю pressing поділився своїм ставленням до Ярослава Ракицького, який після повномастабного вторгнення росії до України покинув країну-агресорку.


- А гімн він уже вивчив? Я думаю він тупий просто. У мене немає жодної поваги до Ракицького. Бо він поїхав грати за Зеніт під час російсько-української війни. Це неприпустимо. Він казав, що це команда його мрії, що він завжди мріяв грати на стадіоні Зеніта. І вау, приїхав до великоросів. Приїхав, то треба було там залишатися. А сьогодні я не співаю гімн України, їду грати за Зеніт, а тут я маю намір повернутися у Шахтар – це не заслуговує на повагу.

Якби Ракицький вийшов і сказав, що він помиляється, що був дуже неправий, немає ніякого братнього народу, росіяни – агресори, пробачте українці, що я так себе поводив і "ще не вмерла України і слава, і воля". Ну тоді, я думаю, можна було дивитися інакше на нього. Він цього не зробив, він не заслуговує на повагу, мені здається. Я не оцінюю його зараз, як футболіста.