21 липня 2022 08:15

Жорже ЖЕЗУШ: "Динамо" не провело жодної серйозної атаки"

Головний тренер "Фенербахче" Жорже Зешуш висловився про нічию з "Динамо" у першому матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Це був перший офіційний матч, який ми зіграли. Як я вже казав перед грою, нам протистояв непростий суперник. Більшість футболістів грають у збірній України. У цьому турнірі вони досвідченіші за "Фенербахче". Але ми грали добре і організовано діяли в обороні. Противник не провів жодної серйозної атаки.У нас є 2-3 позиції, з якими ми поки що не можемо визначитися. Чого нам сьогодні не вистачало, то це якості атаки.


Думаю, що підтримка наших уболівальників у другому матчі буде дуже важливою перевагою. Атмосфера, яку вони створюють, чинитиме психологічний тиск на суперника. Кваліфікацію ще не закінчено, бо ми їдемо з нічиєю. Це двоетапний раунд. Першу гру завершено, і ми хочемо пройти в наступний раунд у другому матчі.

Наразі немає необхідності говорити про трансфери. Ми матимемо ще один матч проти "Динамо" 27 липня. У наших гравців достатньо якостей, щоб подолати цю стадію. Ми працювали над цим п'ять тижнів", - наводить слова Жезуша офіційний сайт "Фенербахче".