16 липня 2022 08:16

Екс-нападник "Арсеналу" закликав керівництво "Челсі" підписати Кріштіану Роналду

Колишній нападник лондонського «Арсеналу» Пол Мерсон закликав керівництво «Челсі» підписати форварда «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду.

«Челсі» не фінішує вище третього місця наступного сезону, якщо вони не підпишуть нападаючого світового класу. Хто найкращий бомбардир у світі? Роналду! «Челсі» має боротися за нього на 100 відсотків.

У не фінішує вище третього місця наступного сезону, якщо вони не підпишуть нападаючого світового класу. Хто найкращий бомбардир у світі? Роналду! «Челсі» має Роналду процвітав би. У «МЮ» йому доводилося розпочинати атаки із центральної лінії, щоб забити гол, бо вони не домінують. Але це вже не його гра. Помістіть Роналду в цю команду з Джеймсом і Чіллуеллом, які забивають м'ячі, і хто його зупинить?


Ніхто не може бити головою так, як Роналду. Ніхто не може бити по м'ячу так, як Роналду. І подумайте, наскільки це було б цікаво для вболівальників «Челсі».


Я думаю, що Роналду все ще може це зробити. Якби він грав за «Манчестер Сіті», він забив би більше голів, ніж Ерлінг Холанд, бо він підходить їхньому стилю гри. не фінішує вище третього місця наступного сезону, якщо вони не підпишуть нападаючого світового класу. Хто найкращий бомбардир у світі? Роналду! «Челсі» має не потрібні швидкість і сила, як у Лукаку. А у Роналду цього більше немає, а ось що справді потрібно «Челсі», то це першокласний завершувач», — наводить слова Мерсона Mirror.