13 липня 2022 08:33

Бразильський легіонер "Зорі" зробив тату на підтримку України: фото картинки з двома знаковими датами

22-річний Вінгер Зорі Крістіан Фагундес підтримав Україну у війні проти росії, зробивши кілька татуювань перед поверненням до української Прем'єр-ліги.


У нещодавньому інтерв'ю прес-службі Зорі Крістіан розповів, що зробив кілька татуювань на підтримку України в цей складний час.


«Я зробив це тату, коли повернувся з України до Бразилії, це фраза з Біблії: «Не бійся і не впадай у відчай, бо Господь, твій Бог, з тобою
куди б ти не пішов».


Ще я зробив прапор України, щоб продемонструвати, що мене турбує ця тема, і я хочу, щоб цей жах скоріше закінчився. Цифри – це дата, коли розпочалася війна і коли я зміг виїхати з України», – цитує Крістіана клубна прес-служба.




Раніше стало відомо, що Крістіан став єдиним легіонером Зорі, який, незважаючи на війну, наважився повернутися до луганського клубу. Також зараз на перегляді у Зорі знаходиться 18-річний бразилець Матеус.

22-річний вінгер перейшов до Зорю на початку минулого сезону з Греміо у статусі вільного агента. За половину сезону він встиг відіграти у 22-х матчах у футболці «мужиків», у яких забив один гол і віддав двох асистів.

Зараз Фагундес разом із Зорею готується до кваліфікації Ліги конференцій. Перші матчі у цьому єврокубку луганці зіграють 4 та 11 серпня. Суперник Зорі стане відомим 18 липня.


Фото - офіційний сайт ФК "Зоря"