9 липня 2022 17:02

Вальверде та його партнерку пограбували на Ібіці. Можливо, попередньо їх накачали наркотиками

Хавбек «Реала» Федеріко Вальверде та його партнерка Міна Боніньо були пограбовані та, можливо, накачані наркотиками на Ібіці, де вони відпочивали з друзями.


Про це Міна повідомила в інстаграмі, зазначивши, що їх пограбували на близько 10 тисяч євро у грошовому еквіваленті.


Боніньо зазначила, що до злочину може бути причетний кухар, який мав ключа «для того, щоб зробити сніданок наступного дня». Коли дівчина прокинулась, то почувалась погано. Спочатку їй здалось, що це було наслідком втоми, проте згодом виявилось, що у будинку був безлад, а її гаманець – порожнім.

«Потім з’явився кухар і сказав, що коли приїхав, то побачив безлад. Згодом прийшли люди з агенції нерухомості. Вони сказали, що їжа могла бути отруєна, оскільки вважали, що до цього причетний шеф-кухар, тож вони відвезли нас до лікарні, щоб зробити тести на речовини.


Тести показали б, чи були в моїй крові кокаїн, марихуана, екстазі, амфетаміни чи антидепресанти, але всі результати виявились негативними. Все дуже тонко.


Ми провели наш перший день у лікарні. Мого друга (ймовірно, мова про Феде Вальверде – прим.) рвало, і можливість, що нас пограбував якийсь знайомий, який бачив, як я сплю голою – це найбільше мене непокоїть», – повідомила Боніньо.