4 липня 2022 12:30

"Кадіс" розірвав контракт із капітаном збірної Вірменії

Досвідчений футболіст нещодавно пропустив невдалу гру проти України.


На той час центральний захисник казахстанської Астани та капітан збірної Вірменії Вараздат Ароян мав усі можливості для того, аби зіграти в першому матчі проти національної команди України в Лізі націй УЄФА, проте за рішенням тренерського штабу залишився на лаві для запасних, а його команда поступилась "синьо-жовтим" (0:3).


Незважаючи на свій незначний вік, 29-річного виконавця вже можна вважати досвідченим футболістом як на клубному так і на міжнародному рівні.


Окрім 68 матчів за збірну (3 голи), на його рахунку також є виступи в складах вірменського Пюніка та іспанського Кадіса, у якому він за останній футбольний рік зіграв 19 матчів, забивши один гол.

"Жовті" зрештою змогли зберегти право на участь у наступному розіграшу Ла Ліги, посівши 17 сходинку в турнірній таблиці, однак досвід співпраці з вірменським футболістом їм не сподобався.

Це твердження випливає з того факту, що іспанський колектив вирішив достроково припинити дію контракту Арояна з клубом, який спочатку був розрахований до 2023 року.