4 липня 2022 09:05

СК "Дніпро-1" вирушив на збори до Словенії: дати спарингів відомі, а головного тренера, як і раніше, немає

Перший етап підготовки дніпрян до нового сезону пройде у селі з населенням у 700 осіб.

Дніпро-1 вирушив на тренувальний збір, який триватиме до 22 липня. Перший етап підготовки до нового сезону третя команда минулого чемпіонату проведе у Словенії.


Дніпряни базуватимуться у поселенні Моравське Топліце, що розташоване на північному сході країни в регіоні Помур'я недалеко від кордону з Угорщиною. Прес-служба клубу запевняє, що список гравців, які беруть участь у зборі, буде опубліковано найближчим часом. При цьому відомо, що спаринги пройдуть 8, 14, 21 та 22 липня.

Нагадаємо, що після відходу Ігора Йовічевича та його асистентів Дніпро-1 залишився без тренерського штабу. За нашою інформацією, команду очолить інший іноземний фахівець. Втім, є версія, що до Дніпра на деякий час можуть переїхати Олександр Кучер та Євген Красніков – коуч та віце-президент Металіста

Додамо, що за підсумками минулого сезону Дніпро-1 посів третє місце у чемпіонаті та вперше у своїй клубній історії пробився до єврокубків. Дніпряни розпочнуть свій шлях із плей-офф-раунду Ліги Європи, жеребкування якого пройде 1 серпня, а матчі відбудуться 18-го та 25-го числа того ж місяця.