2 липня 2022 23:19

Із Сумщини – до Кастилії. Досвідчений український півзахисник перейшов до іспанського клубу

Клуб Паленсія, який виступає у третьому дивізіоні Іспанії, оголосив про перехід 34-річного українського півзахисника В'ячеслава Поднебенного з Альянсу (Липова Долина).


Термін угоди футболіста із клубом не розголошується.

Поднебенний має багатий досвід виступів в українських клубах. За свою кар'єру він захищав кольори ФК Полтава, ПФК Суми, МФК Миколаїв, алчевської Сталі, донецького Олімпіка, ФК Краматорськ, петровського Інгульця та охтирського Нафтовика.

Минулий сезон Поднебенний провів у складі Альянсу, який посідав третій рядок турнірної таблиці в Першій лізі чемпіонату України на момент припинення переваги через військове вторгнення Росії в нашу країну.

За команду із Сумщини хавбек провів у минулому сезоні 20 матчів у всіх турнірах, забив чотири голи та віддав три гольові передачі.

Паленсія минулий сезон провела у Терсері, третьому за силою дивізіоні Іспанії. Команда з регіону Кастилія-Леон посіла п'яте місце у регулярному чемпіонаті та отримала право битися за підвищення у класі в раунді плей-офф. Поступившись Меріді (1:2), Паленсія залишилася в Терсері наступного сезону.


Фото - ФК "Альянс"