2 липня 2022 16:50

Екс-динамівець Сахневич та Бабенко залишили "Полісся"

Директор "Полісся" Володимир Загурський у інтерв'ю офіційному сайту житомирського клубу назвав гравців, які залишили команду.


"Нашу команду покинули два гравця. Руслан Бабенко, у якого закінчився контракт у кінці травня, та Андрій Сахневич, який за сімейними обставинами був змушений залишити клуб.

В розпорядженні команди знаходився орендований гравець Євгеній Морозко з "Колосу". Достроково були припинені взаємовідносини гравця з "Колосом", і на даний момент Євген Морозко став повноцінним гравцем "Полісся" на найближчі два роки. По іншим орендованним гравцям проводяться перемовини. У них ще термін контрактів не сплив. По гравцям, у яких закінчились контракти у кінці травня, всі переуклали нові контрактні угоди.

На сьогоднішній день на перегляді знаходяться два гравці. Це молоді хлопці. Один з них житомирянин, який виступав у молодіжних складах "Динамо". Інший грав в одному з європейських чемпіонатів. За рішенням тренерського штабу, коли буде вирішено їхню долю ми додатково повідомимо, чи залишаться вони у нас в команді.

На сьогоднішній день день складається така ситуація, що на ринку є певний дефіцит гравців. Селекція дається дуже тяжко навіть для команд Прем'єр-ліги", - розповів Загурський.


Фото - ФК "Полісся"